Projektorji Epson

Izjemna kakovost slike
Uživajte v odlični kakovosti slike ter osupljivih naravnih barvah z enako intenzivno belo in barvno svetilnostjo 3200 lumnov, ki jih zagotavlja Epsonova tehnologija 3LCD. Tehnologija True Colours zagotavlja verodostojno reprodukcijo barv, z razmerjem kontrasta 10.000 : 1 pa je projicirana slika ostra in jasna.

Preprosta namestitev
Funkciji za samodejni navpični in vodoravni trapezni popravek ter Screen Fit omogočata, da projektor preprosto namestite skoraj kjerkoli. Kratko projekcijsko razmerje omogoča, da projektor projicira veliko sliko s kratke razdalje, tako da lahko vsi udeleženci predstavitve sedijo za projektorjem, saj sprednji izpuh odvaja toploto stran od njih. Funkcija Auto Power On vklopi projektor, ko zazna vhodni signal, s funkcijo NFC pa lahko projektor preprosto povežete z mobilnimi napravami prek vgrajene brezžične povezljivosti.

Dodelane predstavitve
Funkcija Gesture Presenter uporabnikom omogoča, da se po predstavitvi pomikajo neposredno z rokami. Na razdeljenem zaslonu si lahko ogledate dva vira podatkov enega ob drugem, funkcija zrcaljenja zaslona pa omogoča, da mobilne vsebine preprosto delite z drugimi. Funkcija MHL lahko predvaja visokokakovostno video in avdio vsebino iz mobilnih naprav, medtem ko se te polnijo.

Prava prenosnost
Z ultra tanko obliko in lahko zasnovo je ta projektor popolna izbira za osebe, ki so na poti. Projektor lahko pospravite v priloženo torbico za prenašanje ali v običajno torbo za prenosni računalnik.

Podrobnosti o Projektorju Epson EB-1795F, V11H796040 na strani proizvajalca TUKAJ,

Priključki:
USB 2.0-A, USB 2.0, Vhod VGA, Vhod HDMI, Kompozitni vhod, Priključitev vtiča, Miracast, MHL, Komunikacijska tehnologija kratkega dosega (NFC), Brezžično krajevno omrežje IEEE 802.11 b/g/n, Brezžično krajevno omrežje b/g/g 25 GHz.

Obseg dobave
Torba za prenašanje, HDMI Cable 1.8m, Kabel za električni tok, Daljinski upravljalnik vklj. z baterijami, Software (CD), USB kabel